قول مساعد مدیر عامل بانک ملی مبنی بر احداث مدرسه در یکی از روستاهای محروم شهرستان و ایجاد خط اعتباری ویژه تسهیلات قرض الحسنه در سبزوار

با پیگیری دکتر #عنابستانی انجام شد؛
🔺قول مساعد مدیر عامل بانک ملی مبنی بر احداث مدرسه در یکی از روستاهای محروم شهرستان و ایجاد خط اعتباری ویژه تسهیلات قرض الحسنه در سبزوار
🔸طی جلسه برگزار شده دکتر #علیاصغرعنابستانی و مدیر عامل بانک ملی مقرر شد در اسرع وقت و با معرفی دکتر #عنابستانی احداث مدرسه در یکی از روستاهای محروم شهرستان انجام شود.
🔸همچنین ایجاد شعبه بانک ملی در خوشاب با نظر مساعد مدیر عامل بانک همراه بود که پیگیری و اقدام فوری برای این منظور نیز صورت گرفت.
🔸گفتنی ست ایجاد خط اعتباری ویژه برای ارائه تسهیلات قرض الحسنه در سبزوار نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که اجرای آن نهایی شد.

    پاسخ دهید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای اجباری مشخص شده اند*