نماینده مردم شهرستانهای غرب خراسان در مجلس با اشاره به شرایط فعلی شیوع ویروس کرونا، گفت: من تصور میکنم که مسئولان ما نسبت به ویروس کرونا جدی نیستند. مصداقش این جمله است که باید ویروس را بخشی از زندگی خود بدانیم.
علی اصغر عنابستانی با اشاره به بودجه یک میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی که برای مدیریت بیماری کرونا در نظر گرفته شد، گفت: هزینهکرد این رقم، شفاف نیست. طبق گزارشهای وزارت بهداشت و درمان فقط ۳۰۰ میلیون آن به این وزارت خانه اختصاص داده شده است. ما مکررا در مجلس خواستهایم که این هزینهکرد شفاف شود، اما خبری نشد.
وی در مورد بازگشایی مدارس، تصریح کرد: دولت باید در زمینه بازگشایی مدارس جدیتر عمل میکرد. این احتمال وجود دارد که دانش آموزان علائم کرونا نداشته باشند اما ناقل باشند. بازگشایی مدارس تأثیر زیادی در ایجاد موج سوم داشت. دولت باید اینترنت بعضی مناطق را تقویت کند و وسایل آموزش مجازی به مناطق محروم بفرستد تا نیاز به آموزش حضوری دانش آموزان نباشد.
نماینده مردم شهرستانهای غرب خراسان در مجلس ادامه داد: دستگاههای ما استراتژی مشخصی برای مدیریت کرونا ندارند. دولت باید شرایط قرنطینه را بررسی کند. کارمندان تا جایی که میتوانند باید دورکاری کنند. هر گونه ارتباط میان فردی باید به حداقل برسد. تأمین ماسک خانوارها هزینه خاصی ندارد، این هزینه باید برآورد شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: ما برای اماکن مذهبی پروتکلهای بهداشتی را تهیه کردیم و بهترین زمان رعایت پروتکلها در محرم و اربعین و از جانب نیروهای مذهبی بود. دولت اما در مورد سفرها و اعمال محدودیتها قاطعانه تصمیم نمیگیرد.
وی یادآور شد: برای کنترل شیوع کرونا، معتقدم که مدارس باید کاملا تعطیل شود و آموزش دانشآموزان از طریق آموزش مجازی باشد. همه سفرهای غیرضروری بین استانی باید ممنوع باشد. ساختارهای اداری باید با حداقل نیرو برگزار شود. مدیریت موج اول کرونا بهتر از موج سوم بود. موج سوم خطرناکتر است. چرا مدیریت نمیکنیم؟